Cursuri

Extensii gene Extensii par
Natasha Eyelashes. Toate drepturile rezervate

Laminare gene


Încearcă laminarea genelor și convinge - te de efectele minunate ale acestei proceduri!
✔️40% mai mult volum
✔️ 50% mai multa intensitate
✔️ o curbura perfecta
✔️ alungirea genelor cu pana la 2-3 mm
✔️ ingrosarea lor cu pana la 30%
✔️ mentinerea rezultatelor de lunga durat
#beauty #laminare #gene #naturallook #lashaddict #curllashes #lashbotox #tratament
#Laminarea #genelor nu este o procedură atât de nouă, însă este destul de necunoscută la noi în țară, femeile manifestând o preferință mult mai mare pentru extensiile de gene. Dar ce ne facem cu acea categorie care își dorește rezultate cât mai naturale, însă vizibile?
Apelăm la procedura de #LAMINARE, #LIFTING ȘI #BOTOX #PENTRU #GENE, pentru a avea #gene #fabuloase, fără ajutorul rimelului sau al genelor false/extensii. Gândește-te că e un fel de rimel semipermanent . ✳ Laminare Gene 💯% Produse de calitate
✳ Timp de lucru: 1h -1h30 ⏳
✳ Programari la nr. de ☎️ 0733822298

Laminare gene: cine poate apela la
această procedură?

Laminarea genelor este potrivită tuturor celor care mizează pe naturaleţe, persoanelor care au genele scurte şi deschise la culoare, celor cu genele căzute.

      Procedura de laminare este cea mai bună alternativă pentru persoanele care nu folosesc mascara sau care au dezvoltat alergii la mascara.

      Este o modalitate de regenerare a genelor benefică şi pentru persoanele care au decis să facă o pauză de la extensiile de gene sau care nu îşi doresc să apeleze la aceast artificiu.

      De procedură pot beneficia şi bărbaţii care au genele prea lungi (de obicei o problemă pentru cei ce poartă ochelari) sau cei ale căror gene cresc în jos şi îngreunează privirea. Genele devin mai lungi după repetarea procedurii şi mai dese.

LAMINAREA este o tehnică non-invazivă de ondulare, ridicare, îngroșare și hrănire a genelor naturale, care nu schimbă structura genelor. Este o procedură 2 în 1, fiind o metodă de înfrumusețare, dar și tratament de regenerare pentru gene, iar rezultatul durează între 6 și 8 săptămâni. Se folosesc substanțe speciale pentru hidratarea și mineralizarea firului de geană, precum si keratinizarea acestuia.

   Cui îi este destinată această procedură?

   Laminarea genelor este potrivită:

  •   Tuturor celor care mizează pe naturalețe
  •   Persoanelor care au genele scurte .
  •   Persoanelor care au gene deschise la culoare.
  •   Persoanelor care au genele drepte.
  •   Persoanelor care nu folosesc mascara.
  •   Persoanelor care au dezvoltat alergii la mascara.
  •   Persoanelor care doresc să facă o pauză de la extensii și au nevoie de regenerare.

      După procedură, genele nu necesită un alt ritual de îngrijire. Pot fi machiate și demachiate fără nicio restricție. Se poate chiar innota în mare (apa sărată) și folosi orice fel de demachiant.

Preț procedura: 160 lei